de Deelnemers

foto linda4 Op deze pagina zal voor de deelnemers alles te lezen zijn over wat ze kunnen oogsten en op welke dagen en op welk tijdstip. Linda  zal aanwezig te zijn en begeleiden bij het oogsten. Ook zal er dan antwoord zijn op eventuele vragen. Hier vind je ook de “spelregels” die je vertellen hoeveel een aandeel per persoon kost, hoe je omgaat met de akker , hoe je vervanging kunt regelen als je bijv. op vakantie gaat of ziek bent. We gaan het dit half jaar uitproberen. Het is voor ons ook een mooi experiment……en soms moeten we de dingen nog uitvinden. Als jullie ons die ruimte geven dan komt alles goed….

LET OP: Volgende oogstmoment op woensdag 25 juli en vrijdag 27 juli beide dagen tussen 10.00 uur en 15.00 uur

Spelregels

(er komt een infobord aan de ingang van de Hoge Akker)

  • deelname abonnement kost €130,-voor dit halve seizoen en daarvoor kan je tot in december oogsten
  • kom naar de akker op de oogstdagen via de Baronieboeren ingang. Mocht Linda onverhoopt niet aanwezig zijn dan staat vermeld op het infobord aan de ingang wanneer wèl. Het is belangrijk dat Linda aanwezig is ( privacy bewoners Kleine Hoeve)
  • op het infobord staat wát er geoogst kan worden en bordjes vertellen op de akker wáár het staat
  • neem Baronieboeren ingang ,blijf op de akker en ga niet kuieren over het terrein van de Kleine Hoeve ( privacy kwetsbare bewoners)
  • meewerken op de akker kan… maar hoeft niet. Alles in overleg met Linda
  • vakantie van Linda en winterstop worden vermeld op infobord
  • als je zelf niet kunt i.v.m. vakantie of ziekte o.i.d dan kun je iemand anders voorstellen aan Linda om jou te vervangen. Je kunt er ook voor kiezen om een van de andere deelnemers jouw oogst te laten meenemen.
  • we gaan er van uit dat jullie met respect omgaan met de akker en alles wat daarop gebeurt

NB: als de Stichting Baronieboeren een feit is, hebben we ook een bankrekeningnummer. Dan kunnen de deelnemers het verschuldigde bedrag overmaken.

Mocht er onvoldoende te oogsten zijn dan wordt dat aangevuld met groenten van de Kleine Hoeve. Hóe dat precies geregeld wordt, vermelden we binnenkort.

Het jaar abonnement gaat van start op 1 januari 2019 en kost € 260,- Dit bedrag kan in 1 keer of in 2 keer betaald worden.

Heb je vragen? Stel ze rechtstreeks aan Linda, zet ze in de “deelnemers” whatsapp of stuur een email naar info@baronieboeren.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s