Het seizoen is begonnen!

Het duurde even iets langer dan verwacht….maar nu is dan toch echt het seizoen begonnen bij de Baronieboeren. Van de akkers van de Kleine Hoeve komen nu verschillende soorten sla, prei, knoflook en héeééle grote bloemkolen. Die laatste zijn zo groot dat er wel meerdere keren van gegeten kan worden. Of dat er een lekkere bloemkoolrijst van gemaakt kan worden. Heerlijk.
Vorige week ontvingen Kim en Olga de deelnemers voor de eerste oogstdag. Op woensdag en vrijdag.

Dat werd een gezellige bijeenkomst in het winkeltje van Linda. Met zelfgemaakte worteltaart van Kim en ( niet zelfgemaakte ) kaneelcake en muffins van Olga. En natuurlijk de mooie groenten van Linda. Leuk om elkaar weer eens te ontmoeten. Dat was behoorlijk lang geleden.

We gaan een warmere periode tegemoet met hopelijk echt minder regen en meer zon! Daar hebben wij en vooral ook Linda behoefte aan. Dan zullen de tuinbonen en de andere groenten misschien wat sneller groeien. We gaan een mooi seizoen tegemoet. En laten we duimen dat we weer eens met z’n allen bij elkaar kunnen komen op het erf van de Kleine Hoeve met een glaasje en een hapje. Zo kunnen we elkaar wat beter leren kennen.

Er kwam zo nu en dan een vraag nog binnen of er nog deelnemers aan kunnen sluiten. De laatste twee nieuwe deelnemers zijn nog maar net welkom geheten. Nu moeten we helaas even stoppen met nieuwe aandelen uitgeven. iedereen die zich nu nog aanmeldt komt op een wachtlijst. Het is niet anders. Linda kan niet voldoende oogst garanderen als er teveel deelnemers zijn. Zo gaat dat met een succesvol initiatief :-). We zullen in de info kast aan het begin van de oprijlaan deze informatie delen. Zodat we geen mensen meer teleur hoeven te stellen.

Wij wensen alle Baronieboeren deelnemers een heel fijn en heerlijk oogstseizoen . En hopelijk zien we elkaar weer eens met z’n allen bij elkaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s